Türkçe Kursu Kesin Kayıt Duyurusu (08.05.2024)

Dersler 13 Mayıs’ta başlayacaktır.

Kesin kayıt formu 13 Mayıs Pazartesi günü saat 17:00’de kapanacaktır.

Lütfen kaydınızı yapmayı unutmayın. Kayıtlar sadece online olacaktır.

Yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin dikkatine! Sadece C1 kursu açılacaktır.

Lütfen sadece tek bir kur için para yatırınız. Bir kur ücreti 5000 TL’dir. Her kur başlangıcında yeni kur ücretini ödemeniz gerekmektedir.

DEDAM HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı: Dil Eğitimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü

Banka: Ziraat Bankası

IBAN TR 3700 0100 1506 0679 9887 5073

HESAP NUMARASI 1506067998875073

Açıklama olarak :  “Ad Soyad- 13 Mayıs Kurs ücreti”  yazılmalıdır.

Aşağıdaki formu doldurunuz.

Türkçe Kursu Kesin Kayıt Formu 06/05/2024

DİKKAT/ATTENTION/ВНИМАНИЕ

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi hariç kayıt alınmamaktadır. / Only Dokuz Eylul University students' registration is accepted./Студенты кроме Докуз Эйлюль Университета не могут заполнить форму.

Para yatırırken hesap numarası ve hesap adını doğru yazdığınızdan emin olunuz. Açıklamaya kendi ad soyadınızı yazmayı unutmayınız. Kurs ücretini yatırdıktan sonra paranızın iade olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer iade olduysa tekrar para yatırmanız gerekmektedir. / When depositing money, make sure you type the account number and account name correctly. Do not forget to write your name and surname in the description. After paying the course fee, check whether your money has been refunded. If the money returned to your account, you need to pay the fee again. /При оплате будьте внимательны при введнии номера расчетного счёта. Не забудьте написать своё имя. Проверьте перечислились ли ваши деньги/не вернулись ли они обратно. Если был возврат денег, попробуйте опять перечислить их заново.