Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

Toplam 50 ders saati

30 saat teorik + 20 saat ders izleme (DEDAM’da yapılan Türkçe derslerinin gözlenmesi)

Son başvuru tarihi 12 Kasım 2018

17 Kasım 2018

25 Kasım 2018

Teorik dersler: Hafta sonu (Cumartesi-Pazar)

Ders izleme: Hafta içi

8 ders

10.00-16.30

1250TL

(öğrenciye %15 indirim)

DEDAM’daki Türkçe derslerinin durumuna göre belirlenecektir. Ders izlemeleri sadece hafta içi yapılabilmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız

Katılımcıların aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olma şartı aranır.

* Öğrenim durumlarını gösterir belge ve bir fotoğraf asıl kayıt sırasında katılımcılardan istenecektir.

Ön kayıtlar tamamlandıktan sonra katılımcılara DEDAM tarafından farklı bir bilgi verilmemesi durumunda katılımcıların derslerin başladığı gün DEDAM’a gelmeleri beklenir. Kursun başlayacağı tarihte asıl kayıt işlemi tamamlanır. Programın başlayabilmesi için en az on kişinin programa başvurmuş olması gerekmektedir.