Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı

Yeni program ilan edilecektir. Aşağaki bilgiler eski programlara ait bilgilerdir.

DEDAM’daki Türkçe derslerinin durumuna göre belirlenecektir.

Katılımcıların aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olma şartı aranır.

* Öğrenim durumlarını gösterir belge asıl kayıt sırasında katılımcılardan istenecektir.

Ön kayıtlar tamamlandıktan sonra katılımcılara DEDAM tarafından farklı bir bilgi verilmemesi durumunda katılımcıların derslerin başladığı gün DEDAM’a gelmeleri beklenir. Kursun başlayacağı tarihte asıl kayıt işlemi tamamlanır. Programın başlayabilmesi için en az on kişinin programa başvurmuş olması gerekmektedir.