17Ocak2018

Toplam 50 ders saati

30 saat teorik + 20 saat ders izleme (DEDAM’da yapılan Türkçe derslerinin gözlenmesi)

Son Başvuru tarihi

02 Ocak 2018

08.01.2018

12.01.2018

Hafta içi

6 ders

10.00-15.50

1250TL

(öğrenciye %15 indirim)

DEDAM’daki Türkçe derslerinin durumuna göre belirlenecektir.

Katılımcıların aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olma şartı aranır.

* Öğrenim durumlarını gösterir belge asıl kayıt sırasında katılımcılardan istenecektir.

Ön kayıtlar tamamlandıktan sonra katılımcılara DEDAM tarafından farklı bir bilgi verilmemesi durumunda katılımcıların derslerin başladığı gün DEDAM’a gelmeleri beklenir. Kursun başlayacağı tarihte asıl kayıt işlemi tamamlanır. Programın başlayabilmesi için en az on kişinin programa başvurmuş olması gerekmektedir.