21Kasım2017

Toplam 50 ders saati

30 saat teorik + 20 saat ders izleme (DEDAM’da yapılan Türkçe derslerinin gözlenmesi)

Son Başvuru Tarihi

06 Kasım 2017

Grup

Hafta içi grubu

13 Kasım 2017

17 Kasım

Hafta içi

6 ders

10.00-15.20

1250TL

(öğrenciye %15 indirim)

DEDAM’daki Türkçe derslerinin durumuna göre belirlenecektir.

Katılımcıların aşağıdaki koşullardan en az birini sağlamış olma şartı aranır.

* Öğrenim durumlarını gösterir belge asıl kayıt sırasında katılımcılardan istenecektir.

Ön kayıtlar tamamlandıktan sonra katılımcılara DEDAM tarafından farklı bir bilgi verilmemesi durumunda katılımcıların 13 Kasım 2017 Pazartesi Günü saat 09.30’da DEDAM’a gelmeleri beklenir. Kursun başlayacağı tarihte asıl kayıt işlemi tamamlanır. Programın başlayabilmesi için en az on kişinin programa başvurmuş olması gerekmektedir.